CONA - Chiropractic Orthopedists of North America  
Chiropractic Orthopedists of North America - CONA - About CONAChiropractic Orthopedists of North America - CONA EventsChiropractic Orthopedists of North America - Apply for CONA MembershipChiropractic Orthopedists of North America - CONA Board MembersChiropractic Orthopedists of North America - CONA Orthopedic Tip of the WeekCONA Case StudiesCONA Presidents MessageChiropractic Orthopedists of North America - CONA LinksContact CONA

 

Chiropractic Orthopedists of North America - CONA

CHIROPRACTIC ORTHOPEDISTS OF NORTH AMERICA (CONA)
13th ANNUAL CONVENTION

JULY 28, 29, 2017

At

Camarillo, CA.

Proudly Present

FUNCTIONAL ASSESSMENT/EVALUATION/
TREATMENT OF THE SPINE

FRIDAY, JULY 28, 2017 – (7:30 am – 1:00 pm) Annual Golf Tournament (TBD)

FRIDAY, JULY 28, 2017 Seminar location: TBD

(1:00 pm – 2:00 pm) Introduction to Body/Spine Mechanics – Brian Killeen, D.C. & Brian DeClerk, D.C. (1 hour)

(2:00 pm – 3:00 pm) Lab Session & Testing – Brian Killeen, D.C. (1 hour)

(3:00 pm – 4:00 pm) Protocol for Stabilization & Manipulation  – Brian Killeen,  D.C. & Brian DeClerk, D.C. (1 hour)

(4:00 pm – 6:00 pm) Rehabilitation/Manipulation of the Spine – Brian Killeen, D.C. & Brian DeClerk, D.C. (2 hours)

(6:00 pm – 6:30 pm) CONA General Membership Meeting & Dinner

SATURDAY, JULY 29, 2017 – location to be determined (Snacks/drinks/lunch included)

(8:00 am – 10:00 am) Ethics & the Law/Proper Billing & Coding (Lewis Meltz, D.C., D.A.B.C.O.) (2 hours)

(10:00 am – 3:00 pm) X-ray Interpretation & Technique, radiation safety, differential diagnosis, MRI/CAT Scans (Michael Sladich, D.C., D.A.C.B.R) (5 hours)

HOTEL

Please contact your local travel agent or go on-line to make your own hotel/motel reservations.  There is a Residence Inn by Marriott located off of Dawson off-ramp off of the 101 freeway, close by the seminar location.

GOLF

Golf Friday, July 28, 2017 at a place to be determined. Please arrive early and phone Dr. Rake to get your tee time reservation.

CONA CONVENTION REGISTRATION INFO & FEES

(12 Hours continuing education applied to California & Nevada State Boards)

CONA MEMBER - $ 99.00 (includes 12 hours of continuing education, lunch & certificate of hours completed)

NON-CONA MEMBER - $ 150.00 (includes 12 hours of continuing education, lunch & certificate of hours completed)

CONA ANNUAL MEMBERSHIP - $ 95.00

To sign up for the convention or to become a CONA member or renew your membership, go to the CONA Web page at www.conanet.org and pay using either secured PayPal, phoning Treasurer Dr. Rake at (818) 249-8326 for direct deposit or mail a check to:

Dr. Philip Rake
Treasurer CONA
3720 N. Verdugo Rd., # 4
Montrose, Ca. 91020
(818) 249-8326

CALIFORNIA BOARD NUMBERS

CA-A-17-05-13723 – Ethics 2 hours
CA-A-17-05-13724 – Mechanics 5 hours
CA-A-17-05-13725 – X-rays 5 hour

Pay Online

$ 99.00 CONA MEMBER - (includes 12 hours of continuing education and certificate of hours completed) 
Pay Pal
$ 150.00 NON-CONA MEMBER (includes 12 hours of continuing education)
Pay Pal
$ 95.00 Annual CONA MEMBERSHIP
Pay Pal
 

 


Adobe Acrobat Reader is required to view the Membership form.